> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Jenny found her old bicycle at the back of

时间:2024-03-10 12:05:06 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Jenny found her old bicycle at the back of」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/396571.html
题目内容:

Jenny found her old bicycle at the back of the garage.It was a lot smaller than she remembered.When she sat on it and put her feet on the pedals,her knees nearly touched her chin. She then asked her dad for a new bicycle.

“Well,I’m sorry,but I can’t afford a bicycle now,“said Dad.“Why don’t you work and earn some money? You can save up for a bicycle yourself.”

Jenny began to work.That day she earned five dollars for cutting the grass and ten dollars for mowing the lawn for her dad.

That night Jenny went on the computer.She wrote“Gardening and Housework—Ten dollars an hour.Call Jenny at 23 Roseville Lane.“She decorated the page with pictures of cleaning and gardening equipment.She printed it fifty times.Then she posted the pages through all the doors on her street.

That week,Jenny was very busy! Lots of people had jobs to do,but they didn’t have time to do them.So they called Jenny.Every day,Jenny rushed home from schoo1.She did her homework quickly,and then she went out to work.

At the end of the week.she had$65! She told her father.

“That’s enough for a second hand bicycle.”he said.

“Yes,but if I work for one more week,I might have enough money for a new bike,“said Jenny.“In two more weeks,I could buy a really good bicycle! I think that's what I'll do. I want to have the best bicycle in the class,because I earn it myself!”

Jenny’s dad hugged her.“I think you learned something important.We appreciate things a lot more when we earn them.When we get something without earning it,we do not realize its true value.”

小题1:What was the problem with Jenny’s old bicycle?

A.It was broken.

B.It was too dirty.

C.Jenny didn't like it.

D.It was too small.小题2:Why didn’t Jenny’s dad buy her a bicycle?

A.He wanted to teach her a lesson.

B.He was too busy.

C.He had just bought Jenny a birthday present.

D.He didn’t think it was a good idea.小题3:How much money did Jenny earn on the first day?

A.$10.

B.$5.

C.$65.

D.$15.小题4:How did Jenny tell her neighbors about her new business?

A.She mailed letters to them.

B.She delivered messages by hand.

C.she sent them an email.

D.She talked to all her neighbors.小题5:We can infer from Jenny’s words at the end of the story that she was ___________.

A.pleased because she had learnt a useful lesson

B.grateful to her father for his advice

C.optimistic about making more money

D.disappointed because she couldn’t afford a new bicycle

最佳答案:

小题1:D

小题2:A

小题3:D

小题4:B

小题5:C

答案解析:

文章大意:文章主要讲述珍妮通过自身的努力去买一辆新的自行车。

小题1:细节理解题。从第一段It was a lot smaller than she remembered.When she sat on it and put her feet on the pedals,her knees nearly touched her chin.可知旧自行车对她来说太小了。故D正确。

小题2:推理判断题。根据文章最后一段I think you learned something important.We appreciate things a lot more when we earn them.When we get something without earning it,we do not realize its true value可知父亲只是让她认识到一个道理。故A正确。

小题3:词推理判断题。根据文章第三段That day she earned five dollars for cutting the grass and ten dollars for mowing the lawn for her dad.可以计算出所获得钱。故D正确。

小题4:细节理解题。根据文章第四段Then she posted the pages through all the doors on her street.可知她是亲手递送的。故B正确。

小题5:推理判断题。根据文章倒数第二段珍妮的话,故可以推测出她是对自己能够赚取更多的钱表示很乐观。故C正确。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。