> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

In 1943, during the Second World War the b

时间:2024-03-10 01:28:13 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「In 1943, during the Second World War the b」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/382082.html
题目内容:

In 1943, during the Second World War the body of an English man, William Martin, was discovered off the Spanish coast. The papers he had been carrying were returned to England, where they were carefully examined. They had clearly been changed and that was exactly what the British had hoped would happen, for Martin was a trick designed to fool the Germans.

  Martin did not exist. The body was that of a sailor who looked as though he had died when his boat sank, but in fact he had been ill and died. Leaving the boat to go down, his parents allowed the dead body to be put into the sea near Spain. It was hoped that the Germans would find it and read the fake(假的)papers he carried.

The papers said that the British would attack the island of Sardinia, when in fact they planned to attack the island of Sicily. The trick was successful. When the British landed on Sicily, most of the heavy German guns had been moved to defend(保卫) Sardinia.

小题1:______ put the papers on the dead man.

A.The British

B.German spies

C.Spanish soldiers

D.William Martin小题2:When the Germans found William Martin they probably thought he _________.

A.was a British spy with important information about the war

B.was killed by the British soldiers

C.died of an illness

D.had the fake papers of the British Army小题3:When the British found out the papers were changed they concluded _________.

A.Martin did exist

B.Martin was a German spy

C.the Germans had read the papers

D.they should attack Sardinia小题4:Which of the order is right according to this passage? __________.

a. The Germans found the dead at sea.

b. The British decided to use the dead body to fool the Germans.

c. The British planned to attack Sicily.

d. The papers on Martin were brought to London to be examined.

e. The Germans found the fake papers on the dead body.

f. The Germans decided to defend Sardinia.

g. The Germans believed the papers.

A.c.b.a.e.g.f.d.

B.c.a.b.d.g.f.e.

C.a.c.b.g.f.e.d.

D.b.c.a.g.e.f.d.

最佳答案:

小题1:A

小题2:A

小题3:C

小题4:A

答案解析:

文章讲述战争中英国人将假文件放在死人的尸体上,给德国人一个错误的信息,误导了德国人。

小题1:细节题:从第一段的句子:In 1943, during the Second World War the body of an English man, William Martin, was discovered off the Spanish coast. The papers he had been carrying were returned to England,可以知道英军将文件放在死人的身上想欺骗德军。选A

小题2:细节题:从第二段的句子:It was hoped that the Germans would find it and read the fake(假的)papers he carried. 可知德国人发现William Martin,以为他是英国间谍携带重要的文件,选A。

小题3:细节题:从第一段的句子:They had clearly been changed and that was exactly what the British had hoped would happen, for Martin was a trick designed to fool the Germans. 可知当英国人发现文件被改过了以后,他们总结德国人曾经看过这个文件。选C

小题4:排序题:根据故事情节可推知正确的顺序是: c.b.a.e.g.f.d.。选A

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。