> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

A time capsule buried by Apple founder Ste

时间:2024-03-10 00:31:55 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「A time capsule buried by Apple founder Ste」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/380808.html
题目内容:

A time capsule buried by Apple founder Steve Jobs 30 years ago has been discovered after its location was long forgotten.In 1983, the young tech innovator was attending a conference in Aspen when he and the group decided to bury as a stunt during a design convention.

The tube that was filled with an eclectic collection of goods- ranging from the then-new apple mouse to a six-pack of beer for the people who discovered the time capsule- was meant to be dug up 20 years later.

There was a problem with that plan, however, as everyone involved forgot where it was buried.

The final discovery happened at the hands of the crew from the National Geographic Channel`s reality show called Diggers.The discovery was well documented and is surely going to be featured on an upcoming episode, and even the experts had problems finding this particular treasure.

CNET reports that in spite of their preparations and clear idea of where the 13-foot-long tube was, it still took them two hours to dig it up using heavy machinery.

To anyone removed from the tech industry, the accomplishment in finding the tube appears to be the biggest accomplishment. To others, the most interesting object would likely be the `Lisa` mouse placed in the tube by the hands of a then-28-year-old Jobs.The Lisa Mouse, which Jobs named after his daughter, was one of the first commercial computer mice soled publicly, making it a rarity at the time.

The Aspen Historical Society is going to help the show creators catalogue the tube`s contents- but no word yet whether or not the Diggers cracked open one of the six bottles of Boddington`s Ale that was left inside for the people who found the tube.

小题1:Who found the time capsule buried by Steve Jobs?

A.Apple founder Steve Jobs himself.

B.the crew from the National Geographic Channel`s reality show called Diggers.

C.Steve Jobs' friends.

D.Steve Jobs’ daughter.小题2:Which is the best title of the passage ?

A.A time capsule buried by Apple founder Steve Jobs.

B.Steve Jobs' plan.

C.Steve Jobs' time capsule is uncovered.

D.The tube by Steve Jobs.小题3:How old is Steve Jobs now?

A.58 years old .

B.20 years old.

C.30 years old.

D.48 years old.

最佳答案:

小题1:B

小题2:C

小题3:A

答案解析:

短文大意:本文叙述了苹果公司创始人史蒂夫·乔布斯在30年前埋下的时间胶囊,原计划是在20年后开启这个时间胶囊,但是因为当时所有参与者都忘记了掩埋的地点,最后发现时间胶囊的,还是美国国家地理频道真人秀节目《Diggers 》的栏目组成员。

小题1:细节理解题。根据The final discovery happened at the hands of the crew from the National Geographic Channel`s reality show called Diggers.可知最后发现时间胶囊的,还是美国国家地理频道真人秀节目《Diggers 》的栏目组成员。故选B。

小题2:标题归纳题。根据短文的内容短文主要叙述了乔布斯的时间胶囊的重见天日的事情。

小题3:计算题。根据A time capsule buried by Apple founder Steve Jobs 30 years ago has been discovered after its location was long forgotten.及To others, the most interesting object would likely be the `Lisa` mouse placed in the tube by the hands of a then-28-year-old Jobs.可知时间胶囊是乔布斯在28岁的时候放进去,在30年后才被发现的,故选A。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。