> 新闻资讯 > 学习方法学习方法 订阅

Standing alone at Browns party,Anna Mackin

时间:2024-03-10 00:19:49 栏目:学习方法
【导读】:4304目录(https://www.4304.cn)在线提供,学习方法「Standing alone at Browns party,Anna Mackin」,供学习方法爱好者免费阅读。本文地址:https://www.4304.cn/news/380536.html
题目内容:

Standing alone at Browns party,Anna Mackintosh thought about her husband Edward,establishing him clearly in her mind’s eye. He was a thin man,forty-one years of age,with fair hair that was often untidy.In the seventeen years they’d been married he had changed very little:he was still nervous with other people,and smiled in the same shy way,and his face was still almost boyish.

She believed she had failed him because he had wished for children and she had not been able to supply any.She had been annoyed for this fact over the years and in the end,quite some time ago now,she had consulted Dr.Abbat at Edward’s request.

In the Browns’rich living room,its walls and ceilings giving out a bright light with a metallic surface of imitation gold,Anna listened to dance music coming from a tape recorder and continued to think about her husband.

In a moment he would be at the party too,since they had agreed to meet there,although by now it was three quarters of an hour later than the time he had planned to come.

The Browns were people he knew in a business way,and he had said he thought it wise that he and Anna should attend this gathering of theirs. She had never met them before,which made it more difficult for her,having to wait about,not knowing a soul in the room.

When she thought about it she felt herself unfairly treated,for although Edward was kind to her and always had been,it was far from thoughtful to be as late as this. Because of her nervous condition she felt afraid and had developed a sickness in her stomach.She looked at her watch and sighed.

小题1:What made Anna feel that she had failed her husband,Edward?

A.Her bad relationship with her husband.

B.Her husband's youthful appearance

C.Her inability to have children

D.Her nervousness at parties小题2:Why did Anna stand alone at the party?

A.Her husband’s nervousness affected her

B.She didn’t like the Browns.

C.She wanted to enjoy the music.

D.She didn’t know anybody in the room小题3:Anna started to get angry because

A.she wasn’t feeling well

B.her husband had usually been more thoughtful

C.she hated to see the Browns' wealth

D.she came to know that Mr.Brown was only a businessman小题4:Why did Edward want Anna to attend the party?

A.He knew that he was going to be late.

B.He believed she would impress the Browns.

C.He thought it clever for her to associate with the Browns.

D.He wanted her to learn how to do business from the Browns小题5:Which of the following statements is NOT true?

A.Edward had changed very little in character and appearance in the seventeen years after he got married.

B.Anna went to the Btowns’ house alone.

C.Anna was very anxious to meet her husband

D.It was exactly half an hour after the party began that Edward arrived at the Browns’party.

最佳答案:

小题1:C

小题2:D

小题3:B

小题4:C

小题5: D

答案解析:

文章介绍了Anna参加布朗一家聚会时,因为丈夫还没有到达,一个人站在那里的心理活动的描写,从中可以看出她和丈夫的关系。

小题1:细节题:从第二段的句子:She believed she had failed him because he had wished for children and she had not been able to supply any.可知Anna觉得对不起丈夫因为她没有能够给他生个孩子,选C。

小题2:推理题:从文章倒数第二段的句子:She had never met them before,which made it more difficult for her,having to wait about,not knowing a soul in the room.可知Anna在聚会上一个人站着因为她不认得任何人,选D

小题3:细节题:从文章最后一段的句子:When she thought about it she felt herself unfairly treated,for although Edward was kind to her and always had been,it was far from thoughtful to be as late as this.可知Anna开始生气的,因为他的丈夫通常是考虑周到的人,选B

小题4:细节题:从文章第五段的句子:The Browns were people he knew in a business way,and he had said he thought it wise that he and Anna should attend this gathering of theirs.可知Edward 想让Anna参加聚会是因为他认为Anna和布朗一家联系是明智的,选C

小题5:细节题:从文章第四段的句子:In a moment he would be at the party too,since they had agreed to meet there,although by now it was three quarters of an hour later than the time he had planned to come.可知Edward 比约好的时间迟了45分钟还没有到,所以D的表达是错误的。

考点核心:

人物传记类文章的文体特征:

人物传记是记叙文体的一种,主要描写某人的生平事迹、趣闻轶事、生活背景、个性特征、成长奋斗历程等,包含记叙文的时间、地点、人物、事件等要素。其特点是以时间的先后或事件的发展为主线,空间或逻辑线索贯穿文章始终,脉络清楚,可读性较强。

标签:

版权声明:

1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。

2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。

3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。

4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

学习方法推荐

最新

本网站所有的文章都转载与网络(版权为原作者)我们会尽可能注明出处,但不排除来源不明的情况。转载是处于提供更多信息以参考使用或学习、交流、科研之目的,不用于商业用途。转载无意侵犯版权,如转载文章涉及您的权益等问题,请作者速来电话和邮件告知,我们将尽快处理。