All big cities are quite similar. Living i
时间:2024-01-11 20:16:07 栏目:学习方法
题目内容:
All big cities are quite similar. Living in a modern Asian city isn’t very different from living in an American city. 小题1:______
In many parts of the world, farmers and their families live in villages or towns. In the United States, however, each farm family lives on its own fields, often beyond (在……之外) the sight of any neighbors. Instead of traveling from the village to the fields every morning, American farmers stay on their land the whole week. 小题2:______ Their children ride on buses to large schools for all the farm families living in the area. In some areas, there are small schools serving a few farm families, and the children walk to school. Of course life keeps changing for everyone, including farmers. 小题3:______ And there are also modern machines for farming. All of these have changed the farm life.
小题4:______ Farmers usually had to deal with their own problems, instead of getting help from others. They learned to try new ways, and to trust their own ideas rather than (而不) followed the old ways.
*******************************************************************************
A. Today there are cars, good roads, radios and television sets.
B. The same can not be said about living on farms, however.
C. Many years ago, however, farming in America was often a lonely way of living.
D. They travel to the nearest town on Saturdays for shopping or on Sundays for church.
小题5: Which of the following is NOT true according to the passage?A.Life in the world also keeps changing.B.Life in the United States keeps changing.C.American farmers like their old ways.D.American farmers have changed their lives.
最佳答案:
小题1:B
小题2:D
小题3:A
小题4:C
小题5:C
答案解析:
本文主要讲述了美国农民的生活情况,他们喜欢居住在自己的田地中,喜欢尝试新的方法,不遵循守旧。
小题1:细节理解题。根据In many parts of the world, farmers and their families live in villages or towns(在世界许多地方,农民和他们的家人居住在村庄或者城镇中。)可知,本题选B。
小题2:细节理解题。根据each farm family lives on its own fields(每个农民家庭居住在他们自己的土地上)可知,本题选D。
小题3:细节理解题。根据And there are also modern machines for farming(为农业也有现代化的机械)可知,本题选A。
小题4:细节理解题。根据Farmers usually had to deal with their own problems, instead of getting help from others(农民通常必须自己处理他们自己的问题,来代替从其他人那里得到帮助)可知,本题选C。
小题5:细节理解题。根据They learned to try new ways, and to trust their own ideas rather than followed the old ways(他们学习尝试新的方法,去相信他们自己的主意,而不是遵循就的方式)可知,本题选C。
考点核心:
根据最新人教版版和牛津版的初中英语教材的词汇量,一个水平较高的初中毕业生的词汇量应在2400左右。初中的单词和词组词汇量要求数量会不断增长。
版权声明:
1、本文系转载,版权归原作者所有,旨在传递信息,不代表看本站的观点和立场。
2、本站仅提供信息发布平台,不承担相关法律责任。
3、若侵犯您的版权或隐私,请联系本站管理员删除。
4、本文由会员转载自互联网,如果您是文章原创作者,请联系本站注明您的版权信息。

订阅